BlogPen Sterre Kortenhorst DS2

Hallo allemaal,

Ik speel dit jaar bij de Dames 2, Ik speel nu ongeveer 5 jaar basketbal en ik vind het nog steeds leuk. Dit is de eerste keer dat ik bij de D2 speel. Wat voor mij wel even wennen is, omdat de wedstrijdtijden wel iets later zijn.

Ik vind het heel leuk om bij de Dames te spelen, omdat er ook dames zijn met meer ervaring die ook weer tips of dingen aan je uit kunnen leggen.

Er zijn ook best veel leeftijdsverschillen. Maar dat is eigenlijk ook wel weer leuk en gezelligJ. Ik ben de jongste uit mijn team: 14 jaar.

Ik ben echt een brokkenpiloot… Een jaar geleden kreeg ik vaak last van m’n enkel. Ik heb toen ook heel vaak tape om mijn enkel gehad voor stevigheid, maar dat werkte niet altijd even goed. In het begin van dit seizoen was mijn enkel ook heel erg zwak, daarom heb ik de eerste wedstrijden en trainingen helaas gemist. Dus ik ben naar de Fysiotherapie gegaan en nu is het al een heel stuk minder! Gelukkig maar.

Ik zit op Het Stormink, in de 2e klas Havo/vwo. Ik heb soms best veel leerwerk/huiswerk. Dus heel soms kan ik niet bij de training zijn, dat vind ik jammer. Maar ja daar ik niet zo veel aan doen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om iets te doen met andere mensen/vriendinnen.

Ik hoop dat er nog meer leuke verhaaltjes hier op deze site gaan staan van andere mensen. Dus ik geef de Blogpen door aan mijn teamgenoot Jolien!

Groetjes,

Sterre Kortenhorst