BlogPen Jolien Wilbrink DS2

Hallo allemaal,

Mijn interesse in basketbal is ontstaan op de basisschool dankzij een pak Kellogs. Mijn broer was fan van Orlando Magic. Op een pak Kellogs stond Hakeem Olajuwon met het fantastische logo van de Houston Rockets. Ik werd natuurlijk spontaan fan van zowel Hakeem Olajuwon als de Houston Rockets.

Toen mijn broer een paar jaar later ging basketballen bij de Young Stars in Silvolde kon ik natuurlijk niet achterblijven. Ik ruilde mijn handbaloutfit in voor een basketbaltenue en mocht gelijk de competitie in. Leuk detail: we trainden in de sporthal van het ISALA college. Na een jaar besloot ons hele team ermee te stoppen helaas, omdat veel dingen niet goed geregeld waren.

Een paar jaar geleden begon het basketballen weer te kriebelen. De eerste stap naar een training van BV Isala heb ik echter pas vorig jaar gezet door mijn destijds buren Annemarie en Jeroen (jullie beiden wel bekend) Sinds vorig jaar januari ben ik gaan trainen. Vanaf september ben ik met dames 2 wedstrijden gaan spelen. Het begin van het seizoen hebben wij veel verloren. Gedurende het seizoen hebben wij ons steeds meer als team gevormd en dat heeft de laatste wedstrijden gelukkig geresulteerd in een aantal overwinningen.

Ik geef de blogpen door aan een andere nieuwkomer dit seizoen: Sjoerd Obbink.
Groetjes,

Jolien Wilbrink