Seizoen 2015-2016 is geopend!

Op zaterdag 12 september verzamelden ruim dertig betrokken leden van onze vereniging zich in het wijkcentrum van de Vijfhoek, voor de aftrap van het seizoen 2015-2016. Ook dit jaar wil Isala verdere stappen zetten op het gebied van sponsoring, de betrokkenheid van haar leden en uiteraard op sportief gebied!

Zo is het de bedoeling dat twee ouders die de U12 gaan trainen een trainerscursus gaan volgen. Daarnaast zijn er onder andere plannen in de maak om volgende zomer een straatbasketbaltoernooi in het centrum van Deventer te organiseren.

Verder krijgt de interne en externe communicatie een impuls en heeft de sponsorcommissie allerlei activiteiten gepland (onder andere de Grote Clubactie, deelname aan Jantje Beton, een loterij tijdens het familietoernooi en een vervolg op de succesvolle Sponsor-Layup).

Voor verschillende commissies en activiteiten is hulp van betrokken leden zeer welkom. Interesse? Mail naar secretaris@bvisala.nl

Iedereen een succesvol en plezierig seizoen gewenst!

IMG_0568 IMG_0573

 

Tekst en foto’s Jelte Posthumus