2015-17-10 ISALA U12 – PEATMINERS

Onze derde wedstrijd in de competitie, deze keer moesten we tegen de Peatminers. Het was een mooie en ook spannende wedstrijd, met in het begin een voorsprong voor Isala maar toen liep Peatminers hun achterstand in. De einduitslag was 25-21 voor ons.

Voor Isala was dit de eerste keer met tien spelers,dat betekende vijf op de bank en vijf in het veld dan speelt iedereen van de acht kwarten er maar vier. Er was ook een nieuwe aanvoerder de eerste twee wedstrijden was ik aanvoerder nu werd Juliën Collenteur aanvoerder van Isala. Iedereen is twee keer aanvoerder.

De leukste actie van de Peatminers was dat iemand naar de verkeerde basket liep en bijna ging schieten maar op het laatste  moment bedacht ze zich. Met z’n allen hebben we hard gewerkt voor de overwinning en we waren daar heel erg blij mee.

Bespreking op de bank

Bespreking op de bank

Tekst: Suhailey Spikkert