2015-07-11 B.V. Isala HS3 – Stars ’84 HS1

Wedstrijdverslag Zaterdag 7-11-’15

B.V. Isala HS3 – Stars ’84 HS1

Vandaag de wedstrijd tussen Isala HS3 die nog niks verloren heft dit seizoen tegen de Stars ’84.
Isala begon al fel en liet niks door, met een hard en gefocussed aanpakken wist Isala een eerste kwart af te sluiten met een verpletterende 24-2 voorsprong. De ene fast-break tegen de andere gingen erin, keiharde rebounds van onze centers maakte het de stars niet makkelijker.
De tweede kwart, gingen we door waar we gebleven waren, de eerste 5 minuten lieten we ons niet kennen, en ging er geen enkele score van Stars ’84 bij Isala in. Een paar schotpogingen of goed verdedigde lay-ups, maar niks concreets. Tot Isala overmoedig werd, en de Stars ons spelletje doorkreeg, hebben ze er 4 in mogen leggen, en eindigde we de eerste helft met en voorsprong van 48-10. Met een 10-minuten rust waar geen speler aan toe was vanwege de adrealine, gingen we verder in de beruchte derde kwart van Isala, hier hebben we met minder concentratie en minder opletten de wedstrijd voortgezet. We eindigden deze kwart me teen voorsprong van 63-20. Natuurlijk waren we niet tevreden als we niet het nu ook niet geheel afmaakte, en de 50 punten voorsprong zouden pakken, want onze rivaal Twello die ook nog niks verloren heeft staat 72 punten doelsaldo op ons voor. Uiteindelijk hebben de al zwaardere vierde kwart uitgespeeld met een score van 86-28, als de verdedigende rebound harder was, en onze aanval georganiseerder, ben ik van mening dat we dit 100-20 hadden kunnen winnen!