Dames 1 – Twente Buzzards Hengelo

Het is mooi dat de Heren revanche hebben genomen, want de Dames hebben vrijdag helaas niet laten zien wat ze waard zijn.

Het leek eerder een potje volleybal of een spelletje PAC-MAN. We deden alles en tegelijkertijd niets! Het gewoon doen waar we goed in zijn oftewel keihard ‘basketbal spelen’ was deze keer ver te zoeken. Het was weer dat 3e kwart… Waarin we ons gewoon lieten pakken.pacman

De druk op de centers was groot! Ze werden sterk verdedigd! De aanvallen liepen moeizaam en scores vielen niet. Gelukkig was Gaby nog in de run, met een aantal mooie shots. Coach Frank probeerde middels twee time outs de motivatie en de mind-set terug te krijgen. Maar het leek eerder een parodie van Adèle met Hello…

Hello from the other side….I must’ve called a thousand times ……but when I call you never do what I say…Hello from the outside

Gelukkig hebben we al wel laten zien dat we het kunnen. En dat niet alleen! Isala Dames 1 heeft de juiste team-spirit, nu alleen nog de killing attitude….de wil om te willen winnen…. De wil om soms net dat tandje extra te geven en geloven dat we het kunnen.

De laatste wijsheid in dit verslag komt van Johan Cruijff: “Als je niet kan winnen, moet je maar zorgen dat je niet verliest!”