ZAC Dames 1 – Isala Dames 1

Get’cha Head in the Game

Dat was het doel afgelopen zaterdag tegen de Dames van Z.A.C. uit Zwolle…zeker na de laatste uit-wedstrijd. Kop erbij, focus en lekker ballen. En dat deden we! Gelijk die winst pakken in het eerste kwart (13-4) om gelijk de voorsprong te krijgen die we nodig hadden om het 3e kwart door te komen. Maar zelfs het 3e kwart hebben we deze game gewonnen. Door na de rust te starten met de juiste mind-set.

De dames van Z.A.C hadden het zichtbaar moeilijk. Ze veranderden in verdediging naar een zone, maar daar lieten we ons niet door van de wijs brengen. Verdedigend stonden we als een huis, waardoor we zijn geeindigd met een overwinning en eindstand van 48-32.

Het was zeker weer een echt team-effort, met uitschieter Annemarie met 18 punten. Aanvallend waren we ondanks de overwinning niet altijd sterk. Zo werden er veel slechte passes (weg)gegeven, te weinig re-bounds gemaakt door slechte boxing outs en durfden we teweinig zelf te gaan. Coach Frank heeft de training er maandag in ieder geval gelijk op aangepast.

Deze keer geen Adele…. 😂😂😂