Landstede Kerstclinic 29 en 30 dec. a.s.

Jeugdleden opgelet! Ben je tussen de 6 en 15 jaar? Dan kan je ook dit jaar weer meedoen aan de Landstede Kerstclinic. De clinic wordt op 29 en 30 december gehouden in Zwolle.

De afgelopen jaren was de clinic zo’n groot succes dat Landstede zelfs kinderen teleur moest stellen. Ook vanuit Isala was de opkomst prima. Daarom is besloten direct twee dagen aan te bieden, aldus organisatoren Ton Grit en Mathieu ten Dam.

Op zowel vrijdag 29 als zaterdag 30 december start de clinic in het Landstede Sportcentrum om 10.00 uur en wordt rond de klok van 15.00 uur afgesloten. Deelname kost 45 euro per persoon. Aanmelden kan door te mailen naar landstedekerstclinic@hotmail.com.

Vermeld in de mail jouw naam en geboortedatum en natuurlijk voor welke dag jij je aan wil melden. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van jouw aanmelding met alle aanvullende informatie over die dag.”