Jeugd U10 & U12 gezocht (geb. na 1-1-2008)

Basketball: mooie jeugdsport
Basketbal is een geweldige sport voor kinderen vanaf ca. 8 jaar. Het is snel, er wordt veel gescoord en in de kleine teams komt iedere speler aan bod. In de afgelopen jaren is de jeugd van BV Isala sterk gegroeid en sinds dit seizoen hebben wij zelfs een wachtlijst. Wil jij weten of basketball iets voor jou is? Mail dan secretaris@bvisala.nl voor een proeftraining.

Bij Isala wordt je beter
Spelers kunnen zich bij Isala goed ontwikkelen. Onze U12 is dit seizoen kampioen geworden, onze U14 speelt nog een beslissingswedstrijd om het kampioenschap en meerdere spelers (jongens en meisjes) zijn geselecteerd om bij het talentontwikkelingscentrum van Landstede in Zwolle te komen spelen. Moet je dan boomlang zijn? Het helpt wel, maar  in tegenstelling tot wat je misschien denkt zitten tussen onze geselecteerde talenten ook spelers bij met een kleiner postuur.

Geboren tussen 2008 en 2012?
Het seizoen 2018-2019 loopt deze maand ten einde. Komend seizoen nadert met rasse schreden. Jonge spelers gaan naar oudere teams en in de jongere teams ontstaat ruimte. Vooral voor kinderen in onze jongste teams: de U10 en U12. Dat zijn jongens en meisjes geboren tussen 2008 en 2012. Voor de categorie daarboven zitten wij helaas (over)vol.

Voorbereiding
Natuurlijk willen wij die nieuwe spelers niet in het diepe gooien. Vanaf 1 mei a.s. willen wij daarom starten met de voorbereiding op seizoen 2019 – 2020. De competitie is dan al afgelopen, maar met (proef)trainen, oefenpotjes en toernooitjes kun je het spel leren kennen. de jongste spelers (U10) spelen door het seizoen heen toernooitjes.

Meld je aan!
Interesse? Mail secretaris@bvisala.nl voor een proeftraining.