U12 en U14 Kampioen!

Isala sluit het seizoen 2018-2019 succesvol af met twee kampioenschappen. Isala U12 en Isala U14 werden kampioen. Tijdens het jaarlijkse familietoernooi op 18 mei werden beide teams gehuldigd.

U12 werd overtuigend kampioen in de 3e klasse. Het team stond bol van het talent. Dat werd ook buiten de vereniging gezien. Twee spelers  werden gescout door Landstede en gaan daar hun basketballopleiding op een hoger niveau vervolgen.

U14 trof een loodzware poule en moest uiteindelijk in een beslissingswedstrijd afrekenen met naaste concurrent Peatminers. Dat lukte uiteindelijk met 54-39. Ook hier werd een speelster gevraagd om in Zwolle haar opleiding te vervolgen.

Komend jaar gaat Isala het seizoen in met de grootste jeugd in heel lange tijd. Ruim 75 jeugdspelers zullen onze vereniging komend seizoen vertegenwoordigen.