Trainingen nieuw seizoen

Volgende week start het nieuwe seizoen met de aanvang van de trainingen. Met 115 actieve leden, waaronder 75 jeugdleden gaat het ons voor de wind. Wij hopen op een voorspoedig en succesvol seizoen. Voor ploegen die twee keer per week trainen starten deze op maandag 26 augustus in diverse gymzalen. De overige starten op woensdag 28 augustus in De Kroon. Graag praat ik iedereen bij over een paar huishoudelijke dingen.

Start competitie & trainingen: check de Basketball App
Spelers en ouders van jeugdspelers die competitie spelen dienen de Basketball app te installeren voor de competitie-indeling, het speelschema, locaties, etc.. De U10 valt hier niet onder. Zij ontvangen separaat een schema van toernooien in 2019 – 2020.

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dexels.sportlinked.nbb

Apple: https://apps.apple.com/nl/app/basketball-nl/id1272154599

Nieuw met ingang van dit seizoen is dat je voor je team in de app ook de trainingen kunt bekijken (locatie, tijd, etc..). Meer informatie: https://www.sportlink.nl/ledenadministratie/trainingen/

Let op: het mailadres dat bekend is in de ledenadministratie is ook het adres voor het aanmaken van een account.

Trainingstijden De Kroon ( va woensdag 28 augustus)
18:00 uur: U10, U12, U14-2
19:00 uur: U14-1, U16, U20
20:00 uur: MSEN, DSEN

U12, U14-1 & U16 hebben een tweede training op maandag. De locaties worden in de groepsapp van deze teams bekend gemaakt.

Ik heb mijn lidmaatschap gewijzigd/opgezegd/ben verhuisd…
Graag alle mutaties naar secretaris@bvisala.nl sturen. Regelmatig ontdekken wij dat zaken niet kloppen, omdat mutaties naar het verkeerde adres gestuurd zijn of mondeling aan deze of gene gemeld zijn

Gaat een training door…?
Regelmatig zien wij in whatsapp groepen van jeugdteams een keten van posts ontstaan met de vraag of een training doorgaat. Soms zeer kort voor de training zelf als de trainer in de auto onderweg is en dus niet kan antwoorden. Gevolg is dat de opkomst dan tegenvalt en dat is jammer, want een trainer doet ook zijn of haar best om er te zijn. Daarom nog eenmaal de vuistregel: een training gaat altijd door tenzij de trainer zegt dat het niet door gaat. Ook in schoolvakanties.

Nieuwe tenues
Een deel van de teams begint het seizoen in nieuwe tenues. De andere teams volgen later. Wij informeren de trainers, zodra de tenues voor hun team er zijn. Natuurlijk stellen wij het als bestuur erg op prijs wanneer een teamfoto van de eerste wedstrijd in de nieuwe tenues gemaakt wordt. Als de teamleden/ouders akkoord zijn publiceren wij dit op de site.

Vrijwilligers gezocht
Wij hebben ook komend jaar weer alle vrijwilligers hard nodig.

Heb je basketball en/of coachingservaring? Wij kunnen alrijd coaches en scheidsrechters gebruiken. Heb je geen tijd om doorlopend te coachen? Geef je dan op voor de reservepoule. Dit is de poule waar coaches invallers regelen als ze zelf niet beschikbaar zijn.

Heb je geen basketballervaring? De activiteitencommissie coördineert organisatie van activiteiten als het Sinterklaasfeest, het U10-toernooi en de Jantje Beton collecte. Zij zullen een mail uitsturen wanneer ze voor een van deze activiteiten hulp kunnen gebruiken.

Veel succes komend seizoen. Voor vragen weten jullie mij te vinden via secretaris ad bvisala punt nl.

Met vriendelijke groet,

Michiel Henneke
Secretaris B.V. Isala