Sponsoren

Basketbal Vereniging Isala zoekt bedrijven met ballen.

Isala is op zoek naar bedrijven om een duurzame relatie mee op te bouwen. Bedrijven die zich verbonden voelen met sport, basketbal en/of Isala. Basketbal is een dynamische en snelle sport, waar het draait om Sportiviteit, Teamwork, Acceptatie en Respect. Het kan heel lonend zijn uw naam en activiteiten te verbinden aan een sportclub om naamsbekendheid en een positief imago te vergroten.

Wij hebben de ambitie het beste uit onze leden te halen en hen positief te stimuleren. Ook zijn wij ambitieus in het verbeteren en innoveren van onze clubactiviteiten en zijn wij gericht op het professionaliseren van de vereniging.

Om dit te kunnen realiseren zoeken wij sponsoren. Sponsoring kan op vele manieren, zoals goederen, expertise en geld. Het is bijvoorbeeld mogelijk een toernooi, wedstrijd, team of de hele club te sponsoren. We kunnen altijd een manier van sponsoring realiseren die bij u, uw doelen en uw middelen past.

Wilt u net als Isala jeugd en sport stimuleren? Wij komen graag met bedrijven en personen in gesprek om te sparren over mogelijkheden en te kijken naar wederzijdse kansen. U kunt een mailtje sturen naar sponsorcommissie@bvisala.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak.